Bruine Timberland-schoenen maken een comeback

Dit jaren 90-schoeisel is weer helemaal on trend.

Lees ook

De jaren 90 zorgen anno 2021 voor een heuse comeback. Scrunchies, baggy broeken en oversized blazers zijn tegenwoordig weer overal. Enne, ook de bruine Timberland-schoenen zijn terug van weggeweest.

Timberlands

Onder menig Amerikaanse rapper à la Drake en Kanye zijn de klassieke Timberland boots nooit uit de mode geweest, maar op straat zag je de stoere bruine stappers nauwelijks meer voorbijkomen. Tot nu! Dat nineties fashion al langere tijd een comeback maakt anno 2021, zal je niet zijn ontgaan. Enne, nu mogen we ook de Timbs aan dat rijtje toevoegen.

De afgelopen seizoenen zagen we al dat chunky boots helemaal on trend zijn. Het mag allemaal groter en stoerder dan ooit. Daar sluiten de classic Timberland-schoenen natuurlijk helemaal bij aan. Celebs als Rihanna en Jennifer Lopez zijn al jarenlang fan van de stoere laarzen – en dan kunnen wij natuurlijk niet achterblijven.

Inspiratie

Toch kunnen we ons voorstellen dat je het lastig vindt om de Timberlands te combineren. Maar no worries, het is makkelijker dan je denkt! Draag ze onder een oversized jeans of een grijs joggingpak voor een laidback look of onder een zwarte legging met daarboven een oversized blazer of jas.

Meer inspiratie nodig? Bekijk dan enkele van onze favoriete looks hieronder.

Beeld: BrunoPress, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook