Zien: dit is de knappe broer van Loiza Lamers

Aan goede genen geen gebrek in de familie Lamers.

Lees ook

Loiza Lamers is met haar blonde coupe en haar blauwe kijkers een prachtige verschijning. Maarre, zij is niet de enige met goede looks in de familie Lamers. Ook broertje Thijs heeft wat van de goede genen meegekregen.

Knappe broer

We kennen Loiza natuurlijk allemaal als winnares van Holland's Next Top Model. Nog steeds is de blonde schone aan het werk als model en zien we geregeld prachtige beelden op haar Instagram voorbijkomen. Daarnaast is ze een echt familiemens en zet ze haar loved ones graag in het zonnetje.

Gisteren was het de beurt aan haar jongere broertje Thijs. Ter ere van zijn verjaardag deelde Loiza een selfie met haar knappe broer. Enne, het is meteen duidelijk dat er geen gebrek is aan goede genen in de familie Lamers. “Gefeliciteerd baby brother“, schrijft Loiza bij de leuke selfie. “Ik ben trots op alles wat je doet. Ook al ben je veel langer dan ik, je blijft altijd mijn (vervelende) kleine broertje.”

Goede looks

Dat Thijs ook bijzonder goede looks heeft, valt ook Loiza's volgers meteen op. “Damn, knappe jongen”, reageert iemand in de comments. “Gefeliciteerd met je leuke, knappe broertje”, “knapperds” en “two cuties” reageren anderen. “Broer even knap als de zus”, sluit iemand zich daar volledig bij aan.

Benieuwd naar het knappe broertje van Loiza? Bekijk het lieve kiekje hieronder:

Beeld: BrunoPress, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook