Híer vind je alle EOTBDD-deelnemers op Instagram

Hier kun je de kandidaten alvast wat beter leren kennen.

Lees ook

Kun jij niet wachten tot het gloednieuwe seizoen van Ex On The Beach: Double Dutch wordt uitgezonden? Snappen we. Het nieuwe seizoen belooft weer vol te zitten met lust, drama én romantiek. Om de acht Nederlandse en Belgische singles alvast wat beter te leren kennen, hebben we ze voor je opgezocht op Instagram. Komen ze:

Danny

De 23-jarig Danny heeft aan tattoos geen gebrek. De spierbundel uit Helmond is een echte playboy en heeft naar eigen zeggen een wild en hectisch liefdesleven. Hij is tijdens zijn deelname aan Ex On The Beach: Double Dutch niet per se op zoek naar liefde, maar hij sluit ook niets uit. Hmm…

*HIER* vind je Danny's Instagrampagina.

Danny

Dusty

Met een vlotte babbel en vrolijke smile is de 23-jarige Dusty ready om ieder meisje dat op het strand aanspoelt te versieren. Hoe hij zichzelf ook wel noemt? De Harrie of Jorden van het zevende seizoen. “Ik heb 93 bedpartners gehad. Mijn doel is om 100 bedpartners te hebben”, weet Dusty te vertellen. Say what?!

HIER vind je Dusty's Instagrampagina.

Dusty

Keanu

De grootste playboy van België worden, dat is het doel van de 22-jarige Keanu. Hij is dol op blonde vrouwen met een flinke dosis aan humor en prachtige billen. Maarre, zal hij zijn droomvrouw vinden of zorgt de komst van zijn ex voor alleen maar drama?

HIER vind je Keanu's Instagrampagina.

Keanu

Odim

“Ik ben licht gestoord, maar ik ben niet gevaarlijk hoor. Misschien mijn kleine heer wel”, aldus de 24-jarige Odim. De sportieve ex-profvoetballer ziet zichzelf als een aanwinst voor iedere dame in de villa. Oja, ook Odim is – net als zijn medekandidaten – dol op billen.

HIER vind je Odims Instagrampagina.

Odim

Jørney

De 24-jarige Jørney is een prachtige en sportieve dame uit Breda. Jørney hoopt stiekem een verdwaald vlindertje te vinden bij een oude ex of twee. Daarnaast waarschuwt ze de rest van de dames alvast voor het feit dat mannen haar altijd leuk vinden, maar vrouwen haar vaak niet mogen. Aiii…

HIER kun je Jørney volgen.

Jørney

Lesley

De 23-jarige Lesley heeft een goede binnenkomer: “Ik ben de vrouwelijke versie van Harrie. Ik heb sex zonder gevoelens en doe waar ik zin in heb.” Lesley weet wat ze wil en is naar eigen zeggen snel uitgekeken op de meeste jongens. Gaat Lesley alle EOTBDDrecords verbreken?

HIER kun je Lesley volgen.

Lesley

Gloria

I am the bad bitch. Eerlijk gezegd: everybody calls me 'The Crazy Bitch'”, aldus de 20-jarige Gloria. Ze is niet vies van een portie drama en is er helemaal klaar voor om de villa op te spicen. Wij zijn benieuwd.

HIER vind je de Instagrampagina van Gloria.

Gloria

Shani

Kom je aan de man van Shani? Dan kom je aan haar. De 23-jarige tattoo-artiste uit België wordt naar eigen zeggen heel snel verliefd. Haar voorkeur gaat uit naar bad boys, maar die houdt ze dan ook graag voor zichzelf. Oei, wij voelen een portie drama aankomen…

HIER kun je Shani volgen.

Shani

Bron: Ex On The Beach: Double Dutch | Beeld: MTV

Laatste nieuws

Zie ook