Donny Roelvink brengt gloednieuw nummer uit: ‘Nog nooit zo zenuwachtig geweest’

Donny is meer dan trots op zijn nieuwe track.

Wanneer je dacht dat Donny Roelvink alleen maar opvalt vanwege zijn looks, prestaties in de gym en acteerkunsten, dan heb je het mis. De Roelvink-telg is ook hartstikke muzikaal en lanceerde vandaag zijn gloednieuwe nummer Kleine Jongen.

Zenuwachtig

Via Instagram wist Donny zijn volgers de afgelopen tijd al te teasen met een paar kleine sneak peeks van zijn gloednieuwe nummer. Vandaag was de dag van de release, en was Donny naar eigen zeggen ontzettend zenuwachtig.

Via Instagram liet hij weten: “Ik ben nog nooit zo zenuwachtig geweest voor een release. Dit is voor het eerst dat ik mezelf ben tegengekomen op een track en mijn gevoel in mijn muziek heb kunnen uiten.”

Kleine Jongen

Het nummer Kleine Jongen is een R&B nummer. Donny heeft het nummer van begin tot eind zelf geschreven, en kan hierom zijn gevoel volledig kwijt in het nummer. “Ik hoop dat jullie het nummer kunnen waarderen”, schrijft Donny op Instagram.

Enne, het lijkt erop dat het nummer bij zijn volgers in de smaak valt. Via Instagram stromen de lovende reacties over het nieuwe nummer van de rapper binnen. “Ik vind het zo dik. Trots op je”, “Je hebt m'n support. Respect voor je mindset” en “Je muziek is niet alleen goed, je vertelt ook een mooi verhaal“, klinkt het in de reacties.

Benieuwd naar Donny's nieuwste release? Je vindt het nummer Kleine Jongen in onderstaande video:

Beeld: BrunoPress | Video: YouTube (Donny Roelvink)

Laatste nieuws