Zien: dit is de eerste selfie van André Hazes en Sarah van Soelen

De twee zijn wel héél dicht tegen elkaar aangekropen.

Lees ook

Onmiddellijk na zijn breuk met Monique Westenberg, hintte André Hazes er al op dat er mogelijk meer zou kunnen groeien uit zijn friendship met influencer Sarah van Soelen. Een nieuwe foto van de twee samen doet vermoeden dat ze elkaar inderdaad wel zien zitten.

Uitgelekte foto

Op zijn Instagram Stories deelt roddelkoning Fawry Not Sawrywho else? – een uitgelekte selfie van André en Sarah. Te zien is hoe de twee wel héél dicht tegen elkaar aan zijn gekropen. “Sarah en André, dit lijkt mij meer dan vriendschap”, schrijft Fawry erbij. Enne, daarin moeten we de king of gossip toch echt gelijk geven. Just friends? Daar lijkt het niet echt op.

André sluit in ieder geval niets uit, zo liet hij eerder weten aan RTL Boulevard. “Sarah is een heel leuk wijf. We hebben geen relatie, maar ik sluit niets uit. Als het dan later toch gaat gebeuren, dan ben ik niet die leugenaar”, aldus de zanger.

Pittige reacties

Veel mensen vermoeden dat het nu niet lang meer duurt voordat André zijn relatie met Sarah bevestigt. Een relatie waar niet heel veel mensen op zitten te wachten, zo blijkt wel uit de reacties onder de foto. “Misschien heeft hij nog een paar vierkante centimeters voor een nieuwe ‘liefdestattoo’. Om de eeuwige liefde te bezegelen, voordat ze weer voorbij is”, klinkt een van de comments op het nieuws.

“Als hij geen ander had, was hij gewoon nog bij Monique gebleven”, schrijft een ander. Ook lijken veel mensen niet veel vertrouwen te hebben in de nieuwe 'vlam' van André. “Wie is de volgende?”, klinkt het. Anderen leven vooral mee met Monique, die in een column van weekblad Vriendin schreef dat ze het erg zwaar heeft na het onverwachte vertrek van haar ex.

Bron: Tips en Weetjes | Beeld: BrunoPress, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook