Incroyable: realityserie à la Emily in Paris op de planning

Grazia tipt: de leukste to do’s in coronatijd

Je hoeft je heus niet te vervelen.
to do's

De lente is dan eindelijk begonnen, maar helaas zijn we nog niet van de lockdown af. Ben jij de bordspellen, series of baksessies inmiddels een beetje zat? No worries. We hebben een aantal leuke to do’s voor je op een rijtje gezet.

Kijk Wonder Woman 1984

Helaas kunnen DC Comics-fans deel twee van Wonder Woman 1984 niet op het witte doek zien, maar niet getreurd. Wonder Woman 1984 is namelijk vanaf 31 maart direct te zien op video on demand, waaronder op Pathé Thuis.

In Wonder Woman 1984 keert Gal Gadot opnieuw terug als Diana aka Wonder Woman. In de film maken we een sprong naar de jaren 80 waarin Diana tegenover twee nieuwe vijanden staat: The Cheetah en Max Lord. Ook Doutzen Kroes heeft opnieuw een bijrol in de film. Wij zijn benieuwd!

HIER kun je Wonder Woman 1984 bekijken.

Proef de nieuwste Boer’n yoghurt-smaak

De Boer’n yoghurt geïnspireerd door Licor 43 is terug! Omdat beide merken dit jaar een speciale verjaardag vieren, hebben de Zuivelhoeve en het Spaanse likeurmerk – op veler verzoek – de Boer'n yoghurt met Licor 43 teruggebracht.

De limited edition Boer’n yoghurt kenmerkt zich door vanille- en karameltonen en – of course – door Licor 43. De yoghurt is dan ook perfect als dessert, voor een klein genietmomentje thuis op de bank of juist voor de paasbrunch. ¡Disfrútala!

De Boer’n yoghurt is onder andere bij Albert Heijn en Coop te koop.

Verwen jezelf

Seksualiteit is een mysterie dat ons al decennia boeit. Het intieme lifestyleproductenmerk LELO weet daar alles van. Helaas leven we nog in een tijd waar stigma’s heersen over intimiteit en het gebruik van dergelijke speeltjes. LELO is daarom de sex positivity movement gestart. Met deze beweging wil het merk af van de gedachte dat intieme momenten (met jezelf) beschamend of verkeerd zijn.

Ook wil het merk de orgasmekloof aanpakken. Bewustwording rond dit probleem draagt bij aan het dichten van de kloof en zorgt ervoor dat gesprekken over het hebben van plezier worden genormaliseerd.

Speciaal om deze positiviteitsbeweging te ondersteunen, en voor degenen die het onbekende durven te ontdekken, creëerde LELO de ENIGMA. Deze sonische-golvenstimulato toy is ontworpen om (ervaren) gebruikers een next level plezier te laten beleven. Sounds good! Shop de ENIGMA HIER.

ENIGMA

Bezoek de H&M HOME Concept Store in shoppingcenter Westfield Mall

Door de pandemie was de opening van een van de grootste winkelcentra in Nederland uitgesteld, maar laatst was het dan eindelijk zover. Op 18 maart opende de Westfield Mall of the Netherlands bij Den Haag dan eindelijk de deuren. Enne, in deze mall is ook een H&M en een H&M HOME concept store te vinden.

De H&M HOME concept store is er eentje om u tegen te zeggen. Zo heeft de store maar liefst een winkeloppervlak van 560 m². Hier worden dan ook de laatste trends, nieuwste producten – inclusief meubels en lampen – gepresenteerd. Tot en met 28 maart krijgen H&M-members bij de H&M HOME concept store bij aankoop van drie producten 20 procent korting op het totaalbedrag. Score! Boek snel een shop-afspraak op hm.com.

H&M HOME

Walk This Way

Krijg je geen genoeg van wandelen en van het ontdekken van nieuwe plekken? Wandel dan vanaf 26 maart door het historische centrum van Haarlem langs de expositie Walk This Way. Met ruim veertig ondernemers wordt deze leuke culturele expositie gelanceerd.

Vier weken lang kun je middels een wandelroute door het historische stadshart foto’s van Haarlems diverse, culturele aanbod bekijken. Hier kun je meer informatie vinden.

Kijk The Irregulars

Kun je wel een nieuwe serie gebruiken om te bingen? We cot you covered. The Irregulars is een bovennatuurlijke crimeserie die zich afspeelt rond het bekende adres Baker Street 221B in de negentiende eeuw. Een groep buitenbeentjes krijgt de opdracht van Sherlock Holmes en zijn partner Dr. Watson om bovennatuurlijke misdrijven op te lossen.

The Irregulars staat vanaf 26 maart op Netflix. Bekijk de trailer alvast hieronder.