Bilal Wahib reageert voor het eerst op veelbesproken video

De acteur heeft enorm veel spijt van zijn daden.

Bilal Wahib werd gisteren opgepakt door de politie nadat hij een minderjarige jongen via Instagram Live uitdaagde om zijn geslachtsdeel te laten zien. Binnen no-time stond het leven van de Mocro Maffia-acteur op z'n kop. Inmiddels heeft hij via zijn advocaat gereageerd.

Verklaring afgelegd

De omstreden video op Instagram Live zorgde voor flink wat commotie. Niet alleen ontplofte de media, ook stopte Top Notch de samenwerking met rapper. Bilal werd in de middag aangehouden door de politie, waar hij volgens zijn advocaat één keer verhoord is en een verklaring af moest leggen.

In deze verklaring vertelde Bilal dat hij vreselijk veel spijt heeft van zijn actie. “Hij heeft geprobeerd om een grap te maken met een vriend van hem met wie hij live was. Daar is een jongen in betrokken geraakt. Een domme grap waar hij ontzettend veel spijt van heeft”, weet zijn advocaat te vertellen aan RTL Boulevard.

Afstand nemen

Niet alleen het label Top Notch nam afstand van Bilal, ook zijn uitzending van Rooijakkers over de vloer zou gisteravond op de buis verschijnen, maar werd vanwege alle commotie gecanceld. Ook BNNVARA en NPO Zapp namen gisteren afstand van Bilal. Dit ging hem dan ook niet in de koude kleren zitten.

“Hij vindt het vreselijk dat er afstand van hem wordt genomen, zonder dat daar een gesprek over is gevoerd. En nogmaals, hij heeft er echt veel spijt van. Hij heeft zich weleens beter gevoeld zoals u kunt voorstellen. Hij heeft hier veel spanning door”, vult de advocaat van Bilal aan.

Inmiddels is bekend gemaakt dat Bilal sinds gisteravond weer op vrije voeten is. Er is geen aangifte tegen hem gedaan. Beau van Erven Dorens liet vandaag op Radio 538 weten dat Bilal vanavond waarschijnlijk te gast is in de RTL 4-talkshow Beau.

Bron: RTL Boulevard | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws