Monique Westenberg laat van zich horen na breuk André Hazes: ‘Ik heb het zwaar’

'Het jaar zoals ik het voor ogen had, zal heel anders verlopen.'

Lees ook

Het was een bizarre periode voor Monique Westenberg. Haar grote liefde André Hazes vroeg haar afgelopen december ten huwelijk, maar pakte twee weken geleden zijn biezen. In een emotioneel bericht laat Monique weten hoe het met haar gaat.

Gevoelig voor energie

In haar eigen column in het tijdschrift Vriendin vertelt Monique dat ze gevoelig is voor energie. Is haar leven in balans, dan voelt ze zich rustig en gebalanceerd. Dat het leven van Monique op dit moment compleet uit balans is, hoeven we waarschijnlijk niet uit te leggen.

Ook Monique geeft dat toe: “Ik hoef waarschijnlijk niet uit te leggen dat dit momenteel niet het geval is.” Niet alleen de breuk viel haar zwaar, maar ook de gigantische mediastorm maakte het een heftige periode voor de blondine. “Ik heb het zwaar, ik ben verdrietig en het jaar zoals ik het voor ogen had, zal heel anders verlopen.”

Zoontje Dré

“Ik moet mijn weg proberen te vinden, dag voor dag”, legt ze uit. Dit doet Monique naar eigen zeggen door de lieve hulp van familie en vriendinnen. Ook van haar kleine zoontje Dré ontvangt ze enorm veel liefde. Zo schrijft ze vol trots over Dré die voor het eerst 'mama' had geschreven en hier een hartje bij tekende. “Ik smolt.”

“Of toen hij binnenkwam met een bosje tulpen in zijn hand en zei dat ik de liefste mama van de wereld ben. Die tulpen had mijn buurvrouw hem in zijn handjes gedrukt. Ik moest erom huilen, maar het deed me zo goed.” Hoewel Monique geen idee heeft hoe haar toekomst eruitziet, is ze dankbaar voor het feit dat kleine Dré nog bij haar is.

Bron: Vriendin | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws

Zie ook