Dít zijn de deelnemers van Ex On The Beach: Double Dutch seizoen 7

Wij stellen ze één voor één aan je voor.

Lees ook

Ben jij klaar voor een gloednieuw seizoen vol lust, drama, romantiek en verrassingen? Lucky you, want het zevende seizoen van Ex On The Beach: Double Dutch verschijnt bijna op de buis. Enne, wij mogen de acht Nederlandse en Belgische singles alvast aan je voorstellen. Komen ze:

Danny

De 23-jarig Danny heeft aan tattoos geen gebrek. De spierbundel uit Helmond is een echte playboy en heeft naar eigen zeggen een wild en hectisch liefdesleven. Hij is tijdens zijn deelname aan Ex On The Beach: Double Dutch niet per se op zoek naar liefde, maar hij sluit ook niets uit. Hmm…

Danny

Dusty

Met een vlotte babbel en vrolijke smile is de 23-jarige Dusty ready om ieder meisje dat op het strand aanspoelt te versieren. Hoe hij zichzelf ook wel noemt? De Harrie of Jorden van het zevende seizoen. “Ik heb 93 bedpartners gehad. Mijn doel is om 100 bedpartners te hebben”, weet Dusty te vertellen. Say what?!

Dusty

Keanu

De grootste playboy van België worden, dat is het doel van de 22-jarige Keanu. Hij is dol op blonde vrouwen met een flinke dosis aan humor en prachtige billen. Maarre, zal hij zijn droomvrouw vinden of zorgt de komst van zijn ex voor alleen maar drama?

Keanu

Odim

“Ik ben licht gestoord, maar ik ben niet gevaarlijk hoor. Misschien mijn kleine heer wel”, aldus de 24-jarige Odim. De sportieve ex-profvoetballer ziet zichzelf als een aanwinst voor iedere dame in de villa. Oja, ook Odim is – net als zijn medekandidaten – dol op billen.

Odim

Jørney

De 24-jarige Jørney is een prachtige en sportieve dame uit Breda. Jørney hoopt stiekem een verdwaald vlindertje te vinden bij een oude ex of twee. Daarnaast waarschuwt ze de rest van de dames alvast voor het feit dat mannen haar altijd leuk vinden, maar vrouwen haar vaak niet mogen. Aiii…

Jørney

Lesley

De 23-jarige Lesley heeft een goede binnenkomer: “Ik ben de vrouwelijke versie van Harrie. Ik heb sex zonder gevoelens en doe waar ik zin in heb.” Lesley weet wat ze wil en is naar eigen zeggen snel uitgekeken op de meeste jongens. Gaat Lesley alle EOTBDDrecords verbreken?

Lesley

Gloria

I am the bad bitch. Eerlijk gezegd: everybody calls me 'The Crazy Bitch'”, aldus de 20-jarige Gloria. Ze is niet vies van een portie drama en is er helemaal klaar voor om de villa op te spicen. Wij zijn benieuwd.

Gloria

Shani

Kom je aan de man van Shani? Dan kom je aan haar. De 23-jarige tattoo-artiste uit België wordt naar eigen zeggen heel snel verliefd. Haar voorkeur gaat uit naar bad boys, maar die houdt ze dan ook graag voor zichzelf. Oei, wij voelen een portie drama aankomen…

Shani

Bron: Ex On The Beach: Double Dutch | Beeld: MTV

Laatste nieuws

Zie ook