doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_menu_allpages');

Zien: Famke Louise en Denzel Slager hebben samen sneeuwpret

Famke Louise-lookalike Serena Riper brengt eerste single uit

Serena aka SereenCheri blijkt (net als Famke) enorm muzikaal te zijn.
doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_image_article');
Serena Riper

Serena Riper werd onlangs bekend vanwege haar opvallende looks. Via TikTok kwamen mensen er namelijk achter dat de 19-jarige enorm veel op Famke Louise lijkt. En ook Serena herself ziet de overeenkomsten. Niet alleen qua looks, maar ook qua muzikaliteit.

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_top_article');

Lookalike

Serena werd onlangs compleet overrompeld door de vele reacties die onder haar TikTok-video's werden geplaatst. De 19-jarige werd namelijk continu vergeleken met Famke Louise en kan nu al bijna niet meer normaal over straat. "Elke dag. 24/7 hoor ik Famke Louise", vertelt Serena in gesprek met De Telegraaf.

De TikTokker ging compleet viral, maar kreeg niet alleen maar positieve reacties. In sommige reacties werd Serena zelfs "De AliExpress-versie van Famke Louise", genoemd. Iets waar de 19-jarige zelf wel om kan lachen.

SereenCheri

Maarre, het zijn niet alleen de looks van Famke en Serena die met elkaar overeenkomen. Ook blijken de twee allebei in het bezit te zijn van een gouden keeltje. Serena, of ook wel SereenCheri, bracht namelijk onlangs haar eigen nummer uit. En we moeten toegeven: het klinkt erg goed.

Benieuwd naar de eerste single van SereenCheri? Je beluisterd het nummer Een van mij in onderstaande video:

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_bottom_article');