Robin Martens zet vriend in het zonnetje met prachtige foto

Robin omschrijft Benjamin als de liefde van haar leven.

Lees ook

Robin Martens deelde in januari het heugelijke nieuws dat ze in verwachting is. De actrice en haar vriend Benjamin zijn dolgelukkig met de komst van hun dochter. Voor Robin hoog tijd dus om haar baby daddy op Instagram in het zonnetje te zetten.

Grote liefde

“Kusje voor de liefde van mijn leven”, begint Robin op Instagram. De actrice deelt bovendien een prachtige foto waar ze samen met Benjamin opstaat. “En straks krijgen we er een heel mooie liefdesbaby bij”, gaat ze verder.

Onlangs maakten de lovebirds op Instagram bekend dat ze een meisje verwachten. “Het is heel leuk om te weten of het een jongetje of meisje is, allebei was helemaal leuk geweest. We hebben mega leuke namen. Ik kan echt niet wachten”, schreef Robin.

Samen

Op 16 maart 2020 maakte Robin op haar verjaardag bekend dat ze een nieuwe liefde in haar leven heeft. Ook deelde ze dat deze dag extra speciaal is, omdat Benjamin dan ook jarig is. “My love, we zijn al bijna zes maanden verder samen en we hadden moeite om het stil te houden.”

Een aantal maanden geleden vertelde Robin in de laatste aflevering van Goede Tijden, Zomer Tijden aan Froukje de Both dat ze ontzettend dankbaar is dat Benjamin in haar leven is. Ze vindt het dan ook gek om te beseffen dat hij niet eerder in haar leven kwam, vooral vanwege de moeilijke periode die ze heeft meegemaakt.

“Ik heb weleens tegen hem gezegd: ‘Was ik je maar eerder tegengekomen.’ Maar achteraf denk ik: nee, het is goed geweest. Achteraf is het goed geweest dat alles zo op zijn plek is gevallen.”

Beeld: BrunoPress, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook