Incroyable: realityserie à la Emily in Paris op de planning

Een mix tussen Emily in Paris en Sex and the City? Yes please.

Terwijl we met smart wachten op het tweede seizoen van Emily in Paris, brachten Amerikaanse seriemakers onlangs très bien nieuws naar buiten. Er is een heuse realityserie à la Emily in Paris in de maak. En daar worden wij héél erg blij van.

Leven in Parijs

Een leven à la Emily? Stiekem staat dat bovenaan onze bucketlist. Met een coffee to go in je linkerhand, un croissant in je rechterhand en een droombaan in de pocket: zo zien wij onszelf ook wel paraderen door het prachtige Parijs.

We zijn niet de enigen die een leven als Parissiene wel ambiëren. Veel ambitieuze ladies vertrokken naar de stad van de liefde om carrière te maken. En juist naar deze vrouwen is deze productiemaatschappij nu op zoek.

Realityserie

In een bericht op Instagram delen de Amerikaanse programmamakers dat zij zoeken naar Amerikaanse expats tussen 21 en 35 jaar oud die een kijkje willen geven in hun fabulous leven. “We willen de fabulous levensstijlen van Amerikaanse expats in Parijs vastleggen. Zoiets als Sex and the City meets Emily in Paris – met de nadruk op Parijs.”

Aan welke eisen je, behalve dat je een Amerikaanse expat in Parijs bent, allemaal aan moet voldoen? “We zoeken Amerikaanse expats die leuk, gepassioneerd en outgoing zijn.” Daarnaast is een boeiende carrière, een unieke persoonlijkheid en een flinke hoeveelheid volgers op social media voor de programmamakers een pluspunt.

Volgens de makers beginnen de opnames deze herfst. Wij zijn in ieder geval heel erg benieuwd!

Bron: Paris Casting Call, RTL Nieuws | Beeld: Netflix

Laatste nieuws