Aha: om déze reden komt er nooit meer een nieuw seizoen van La casa de papel

De seriemakers hebben hier een hele goede reden voor.

Lees ook

Liefhebbers van de serie La casa de papel waren er hoogstwaarschijnlijk al van op de hoogte dat de serie na het vijfde seizoen stopt. Maar waarom worden er eigenlijk geen nieuwe afleveringen meer gemaakt?

Te groot succes

Na het vijfde seizoen van La casa de papel is het gedaan met de Netflix-hit. Enne, dat komt niet omdat de seriemakers per se op het hoogtepunt willen stoppen. Er is geen sprake van een zesde seizoen vanwege een hele andere reden.

De Spaanse krant Marca liet onlangs weten dat er geen zesde seizoen op de planning staat, vanwege het grote succes van de Spaanse acteurs. Het zou volgens de makers onmogelijk zijn om de cast opnieuw bij elkaar te krijgen.

Veel aanbod

Zo zouden de acteurs van de Spaanse serie niet alleen in Spanje, maar over de hele wereld geliefd zijn. Het aanbod voor een rol in een goede internationale film of serie zou voor de acteurs plotseling ontzettend groot geworden zijn. Een gaatje in de agenda vrijhouden voor de opnames van La casa? Dat zou volgens de seriemakers niet meer mogelijk zijn. Helaas!

Over de exacte lanceringsdatum van het vijfde seizoen van La casa de papel is tot op heden nog niets bekend. Wel brachten de makers van de serie onlangs de veelbelovende serie Sky Rojo uit. Deze nieuwe Netflix-hit is vanaf nú al te zien via de streamingdienst.

Bron: Marca | Beeld: Netflix

Laatste nieuws

Zie ook