Oeps: we spreken de naam van Bilal Wahib al die tijd verkeerd uit

Sorry, Bilal.

Fans van Bilal Wahib weten als geen ander dat de acteur en rapper keihard aan de weg timmert. Hoewel Bilal in Nederland geen onbekende meer is, wordt zijn naam nog regelmatig verkeerd uitgesproken.

Het Jachtseizoen

Onlangs mocht Bilal zich een deelnemer van Het Jachtseizoen noemen. Samen met andere BN'ers zoals Gaby Blaaser, Lil Kleine en Ruben Nicolai deed Bilal mee aan deze spannende show op het YouTube-kanaal van StukTV. Hoewel het programma enorm serieus is, ging het er achter de schermen wel anders aan toe.

Enne, uit deze hilarische behind the scenes-beelden blijkt dat er over de naam van Bilal nog wat te leren viel. Zo vroeg één van de leden van StukTV aan de rapper: “Bilel hé. Zo zeg ik het goed, toch?” Waarop Bilal al gauw liet weten dat deze uitspraak niet helemaal klopt. “De klemtoon ligt anders. Het is: Bi-lel. Als je het voor de eerste keer in Nederland goed wil doen, dan moet je het dus zo uitspreken.”

Verkeerde klemtoon

Al gauw blijkt dat het uitspreken van Bilal zijn naam voor flink wat hilariteit zorgt. In de video is namelijk te zien dat er in totaal wel zo'n vier keer wordt gelachen om de verkeerde uitspraak van de naam van de rapper. Bij de vijfde keer vraagt StukTV-lid Thomas van der Vlugt aan Bilal: “Zei ik het nou goed?” Waarop de rapper keihard moet lachen en zegt: “Het was een goede poging.”

Hoe dan ook: we raden je aan om onderstaande video eens goed te bekijken, aangezien we het de knappe rapper gunnen dat zijn naam goed wordt uitgesproken. En – uiteraard – omdat de video echt hilarisch is.

Beeld: BrunoPress | Video: YouTube (StukTV)

Laatste nieuws