Channah Koerten in tranen: ‘Ik vind het zo moeilijk’

Channah wordt in haar nieuwste weekvlog behoorlijk emotioneel…

Lees ook

Je jonge kinderen bij de oppas laten, blijft voor sommige ouders lastig. Channah Koerten kan erover meepraten. In haar nieuwste weekvlog is te zien dat de realityster Tiger en Rumi bij de oppas afzet en dat brengt de nodige tranen met zich mee.

Kinderen naar de opvang

Channah heeft er nooit een geheim van gemaakt dat ze het moeilijk vindt om even afscheid te nemen van haar kinderen. In de YouTube-realityserie Familie Koerten van Quentin en Channah was in augustus al te zien dat Channah het behoorlijk heavy vond om Tiger bij de dagopvang achter te laten.

In de nieuwste weekvlog van Channah is te zien dat ze het nog steeds moeilijk vindt om Tiger – en inmiddels ook Rumi – naar de oppas te brengen. “Ik ben eigenlijk zo’n jankebalk”, begint Channah. “Ik vind het dan zo moeilijk om mijn kinderen achter te laten”, vertelt ze geëmotioneerd.

Moeilijk

“Ik vind dat zo moeilijk, elke keer weer mijn kinderen wegbrengen. Ik snap echt niet dat ik dat zo moeilijk vindt”, deelt Channah. “Iedereen brengt z’n kind toch weleens weg?”

Niet zo gek dat de vlogster dan ook helemaal gelukkig is als haar kinderen er weer zijn. Ook is te zien dat Tiger voor het eerst naar de kapper gaat. Iets wat hij toch niet zo leuk vindt… Bekijk de vlog van Channah hieronder.

Beeld: BrunoPress | Video: YouTube

Laatste nieuws

Zie ook