Beste nieuws van de dag: seizoen 18 van KUWTK staat vanaf vandaag op Videoland

Het laatste seizoen van de Kardashians is eindelijk in Nederland te zien.

Lees ook

Yes, vandaag is het dan ein-de-lijk zover: seizoen 18 van Keeping up with the Kardashians staat op Videoland! Waar de serie in Amerika al een tijdje te zien is, moesten wij nog even geduld hebben. Maar het is finally tijd voor het allerlaatste seizoen van onze favoriete realityshow.

Laatste seizoen

Videoland maakte bekend dat vanaf vandaag de eerste zes afleveringen van het laatste seizoen van KUWTK te bingen zijn. Enne, de afleveringen zijn niet alleen extra beladen vanwege het feit dat dit de het laatste seizoen van de show is, maar ook vanwege de pandemie. Dit seizoen speelt zich namelijk af in coronatijd, en dat was ook voor de Kardashian-Jenners geen gemakkelijke periode.

Lockdown

Als we Kim mogen geloven krijgt het leven van de Kardashians in het laatste seizoen een nieuwe dimensie. Net als iedereen zaten ook de Kardashians voor een lange tijd in een lockdown. Aan Grazia verklapte Kim destijds al een aantal details over het laatste seizoen.

“Het is interessant om te zien wat wij allemaal hebben gedaan tijdens de pandemie. We waren zo bang en zo voorzichtig, en dat krijg je allemaal te zien. Dus ook dat ik met vier kinderen thuis zat die hun vriendjes niet konden zien en niet naar school mochten, zonder enige hulp van buitenaf. Dat is een andere kant van ons die mensen volgens mij echt nog niet kennen.”

Het seizoen begint zelfs met beelden die de familie zelf schoot met hun iPhones. Een tijdje later werd er weer voorzichtig gefilmd door een kleine crew.

Bron: Videoland | Beeld: KUWTK, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook