Trend du moment: van top tot teen in het rood

Wij zijn fan!

Menig fashion influencer komt in compleet rode looks voor de dag en ook onze eigen queen Máxima stal onlangs de show in een prachtige bordeauxrode look. Jezelf in een ton sur ton-look hullen is opnieuw helemaal hot en happening!

Rood op rood

Afgelopen herfst was je helemaal on trend als je outfit van top tot teen in het rood was. De kleur is ontzettend sexy en ook nog eens súper classy. Niet zo gek dat deze look ook deze lente gezien mag worden.

Hoewel deze ton sur ton-look nog regelmatig wordt gecombineerd met zwarte of gouden items en accessoires, mag je je look nu juist ook afmaken met, jawel, nog meer rood. Denk bijvoorbeeld aan het dragen van rode oorbellen of aan het rood stiften van je lippen.

Tassen

En als je dan toch bezig bent met de styling, mag een oogstrelende tas niet ontbreken. Daarvoor tippen we je graag een tas van Carolina Herrera. Enne, we hebben het nu niet over zomaar een tas.

De tassen van Carolina Herrera maken namelijk deel uit van Heart for Hope, een initiatief dat tijdens de pandemie geboren werd. Van elke tas die van mei tot 31 december 2020 werd gekocht, werd tien procent gedoneerd aan Red Cross en Red Crescent. Hiermee doneerde Carolina Herrera 7 miljoen dollar voor medische apparatuur aan organisaties die wereldwijd door het coronavirus getroffen werden.

Voor ons dus een goede reden om de prachtige, rode tassen van Carolina Herrera nog even in het zonnetje te zetten. Komen ze:

Beeld: BrunoPress, Carolina Herrera

Laatste nieuws