Wat goéééd! Meiland-zussen Montana en Maxime krijgen eigen tv-programma

Wij kunnen niet wachten.

Lees ook

Dat de familie Meiland op het gebied van klussen wel verstand van zaken heeft, hoeven we je waarschijnlijk niet meer te vertellen. In Chateau Meiland gaf de familie een vervallen Frans chateau een make-over waar je 'u' tegen zegt. Enne, het lijkt erop dat de Meiland-zussen in Nederland opnieuw de handen uit de mouwen steken.

Nieuwe show

De familie Meiland is op dit moment al twee keer per week op SBS6 te zien in Chateau Meiland. Binnenkort komt hier echter nog een moment in de spotlight voor ze bij. Of beter gezegd: voor een deel van hen. De nieuwe show draait namelijk om Maxime en Montana Meiland. Dit is het eerste eigen programma voor de Meiland-zussen.

Het nieuwe programma, Petit Chateau, is een make-overprogramma. In de show gaan Maxime en Montana aanstaande ouders helpen die door omstandigheden de babykamer van hun aankomende kindje niet op tijd afkrijgen. Voor eventuele broers en/of zussen van de aankomende baby’s is er bovendien ook een leuke verrassing: ook hun kamers worden namelijk onder handen genomen.

Zeer binnenkort

We moeten nog wel heel even geduld hebben voor we de show kunnen kijken. Petit Chateau verschijnt namelijk vanaf donderdag 6 mei om 20.30 uur op de buis. Dit is hetzelfde tijdstip als de uitzendingen van Chateau Meiland. Dit betekent dus dat je na de laatste aflevering van Chateau Meiland nog geen afscheid hoeft te nemen van de o zo hysterische familie Meiland. Love it!

Bron: Tips en Weetjes, NU.nl | Beeld: SBS 6, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook