Must see: de Spaanse serie Sky Rojo staat nu op Netflix

De serie is gemaakt door dezelfde maker als die van La Casa de Papel!

Lees ook

Fans van La Casa de Papel, opgelet! De langverwachte Spaanse serie Sky Rojo staat sinds gisteren eindelijk op Netflix. En jep, grote kans dat je deze in één dag wil bingewatchen.

Verhaallijn

Álex Pina en Esther Martínez Lobato zijn het power duo achter de series La casa de papel en The Pier. Dit duo laat het echter niet bij deze twee pareltjes zitten, want hun derde serie is vanaf nu dus op Netflix te bewonderen.

In de serie Sky Rojo vluchten de drie ladies Coral, Wendy en Gina uit een stripclub. Romeo, hun pooier, besluit het drietal samen met zijn handlangers te achtervolgen. Enne, dat gaat voor flink wat spannende scènes zorgen.

Korte afleveringen

Met klotsende oksels op de bank zitten? Yes, als het aan de makers van de serie ligt gaat dat zeker gebeuren. De serie krijgt volgens Netflix hoogstwaarschijnlijk twee seizoenen, ieder met acht afleveringen van 25 minuten. En deze korte afleveringen zijn niet zonder reden.

“We wilden in deze serie op elk moment van elke aflevering de energie hooghouden, zodat je voelt dat de personages in een race tegen de tijd zitten”, vertelt het duo aan Netflix. “Normaal werk je in een aflevering toe naar de derde act waarin alle energie tot een explosie komt. Sky Rojo is een constante derde act.”

Benieuwd naar de serie? Bekijk hieronder de trailer.

Bron: Spanjevandaag | Beeld: Netflix, YouTube

Laatste nieuws

Zie ook