Zien: Beyoncé deelt niet eerder vertoonde beelden van Grammy’s

Wauw!

Lees ook

Beyoncé won eerder deze week haar 28ste Grammy en schreef daarmee geschiedenis. Queen B heeft nu namelijk de meeste Grammy's als vrouwelijke artiest ooit weten te winnen en dat is natuurlijk niet zomaar iets. We hebben al een aantal kiekjes van de bijzondere avond kunnen zien, maar nu deelt de zangeres ook nog niet eerder vertoonde beelden op haar Instagram.

Beelden

De beelden geven ons een uniek kijkje achter de schermen van de Grammy's. Zo is onder andere Beyoncé's ontmoeting met Harry Styles en Billie Eilish te zien, maar laten we het überschattige moment van dochtertje Blue Ivy ook niet vergeten. Blue Ivy poseert namelijk trots mét kroon en de Grammy voor de camera. You go girl!

Speech

Ook zien we een stukje van haar inspirerende speech voorbij komen. “Als artiest geloof ik dat het mijn taak is om de tijd te weerspiegelen. Het was zo'n moeilijke periode, dus ik wilde alle mooie zwarte queens en kings die me blijven inspireren en de hele wereld inspireren, verheffen, aanmoedigen en vieren”, aldus Beyoncé in de speech.

Bekijk de beelden hieronder.

Bron: Glamour | Beeld: Brunopress, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook