doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_menu_allpages');

Opnieuw grote verbazing om uitslag The Voice of Holland

Deze uitslag had niemand verwacht.
doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_image_article');
Tvoh

Gisteren was het alweer tijd voor de laatste liveshow vóór de grote finale van The Voice of Holland. Niet de coaches, maar de kijkers thuis konden tijdens de liveshows steeds bepalen wie een plekje in de volgende ronde verdienden. Echter zijn de keuzes van het publiek tot nu toe niet echt in de smaak gevallen bij de coaches én sommige kijkers thuis.

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_top_article');

Uitslag

Hoewel de coaches na de eerste liveshow ervan overtuigd waren dat Jasper het moest ontgelden na zijn misstap, kozen de kijkers er toch voor om hem door te laten gaan. Het jonge talent Alyssa moest helaas het programma verlaten en ook Dim werd vorige week onverwachts naar huis gestuurd.

De onverwachte exits van deze talenten zorgden voor veel verbazing bij de coaches en ook gisteren was het weer raak.

Stemmen

Supertalent Channah en voormalig The Voice Kids-winnaar Lucas kregen helaas de minste stemmen. Dani, Sem, Jasper en Nienke zijn wél door naar de finale, al had niet iedereen dat dus verwacht.

"Je hoorde ook dat ze stilviel toen ze je naam noemde. Soms ben je te goed en dat is wat het is", aldus Waylon over Channah. En ook Lucas kreeg troostende reacties van de coaches. "Ik wil even duidelijk maken dat dit anders was als de keuze aan ons was", vertelt Ali nog aan Anouk's pupil.

Reacties

Ook de kijkers thuis konden hun ogen niet geloven. Op Twitter klinken reacties vol ongeloof. "TVOH is de geloofwaardigheid kwijt. Waarom een van de besten naar huis en Jasper door?", schrijft iemand. "Gooi de hele show maar weg joh. Lucas en Channah zijn echt veel beter dan Nienke of Jasper", laat iemand anders weten.

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_bottom_article');