Leroy Molkenboer zet vriendin Maxime Meiland in het zonnetje: ‘Zij is alles voor mij’

Leroy vertelt ook openhartig over het heuglijke babynieuws.

Lees ook

Leroy Molkenboer en Maxime Meiland zijn sinds de zomer van 2020 officieel een setje. De twee zijn al dolgelukkig met dochtertje Claire, die Maxime uit een eerdere relatie kreeg, maar er is binnenkort sprake van gezinsuitbreiding. En dat kan Leroy naar eigen zeggen niet snel genoeg gebeuren.

Geplande zwangerschap

Nooit eerder sprak Leroy zo openhartig met de media over zijn relatie met Maxime. Radio-dj Frank Dane kreeg in De Ochtendshow de aanstaande dad zover om een aantal vragen te beantwoorden over zijn liefdesleven. Vol enthousiasme vertelde Leroy vervolgens over de roze wolk waarop hij momenteel zweeft.

“Het voelt geweldig. Eindelijk mochten we het gisteren vertellen, want we weten het natuurlijk al een aantal weken, en gisteren kwam dan eindelijk het hoge woord eruit dat Maxime zwanger is”, vertelt Leroy. Enne, of de komst van de kleine gepland was? Daar is Leroy heel duidelijk over. “Ja, het was zeker gepland.”

Alles voor mij

Ook vertelt Leroy over zijn goede band met Claire. Hij laat weten dat Claire hem steeds meer als een vaderfiguur ziet. “We doen leuke dingen samen en we zijn de hele dag aan het spelen als ik daar ben. Als ze dan ‘papa’ zegt, dan is dat toch geweldig om te horen.”

Maar niet alleen over zijn band met Claire is Leroy dolenthousiast. Ondanks dat het koppel nog niet extreem lang samen is, wist Leroy al gauw dat Maxime de vrouw was met wie hij een kindje zou willen. “Zij is alles voor mij. Ik was altijd vrijgezel, ik genoot van het leven en ging naar feestjes. Tot je echt de ware tegenkomt.” De daddy to be was nog nooit eerder verliefd geweest, maar weet te vertellen dat Maxime de ware voor hem is. Lief!

Bron: Radio 538, AD | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws

Zie ook