doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_menu_allpages');

Temptations Denise openhartig over kinderwens

Denise onthult of ze nog een keer mee zou doen aan Temptation Island

Aha!
doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_image_article');
Denise

Denise en Marco hebben door hun deelname aan Temptation Island: Love or Leave een bewogen tijd achter de rug. Toch vertelden de twee onlangs dat ze door hun deelname een veel sterkere relatie hebben. Denise vertelt dan ook op Instagram Stories of ze ervoor openstaat om opnieuw mee te doen aan het programma.

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_top_article');

This or that

Menig influencer beantwoordt regelmatig vragen van hun followers in hun Instagram Stories. Zo ook Denise. De presentatrice vroeg haar volgers onlangs om haar tussen twee dingen te laten kiezen. Hoewel de vragen in het begin heel simpel zijn: "pizza of pasta?" Krijgt Denise ook een aantal lastige vragen voor haar kiezen. Zo ook of ze nog een keer mee zou doen aan een realityprogramma.

"Nog een keer meedoen aan Temptation Island of meedoen aan Ex on the Beach?", vraagt een volger. "Geen van beide!!!", reageert Denise. "Maar als ik echt moet kiezen, dan maar Temptation Vips", vervolgt ze.

Verleden

Hoewel Denise eerder al onthulde geen spijt te hebben van haar deelname aan Temptation lijkt het erop dat ze wel het een en ander zou willen veranderen. Zo blijkt uit een vraag van een andere follower: "Je verleden kunnen veranderen of je toekomst kunnen zien?"

"Verleden veranderen", antwoordt de presentatrice stellig. "Ik zou niet in de toekomst willen kijken", vervolgt ze. "En als je weet wat eraan komt, then why work for it. I like working for what I have. Eerlijk dit klinkt gewoon beter in Engels", grapt Denise vervolgens.

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_bottom_article');