Kris Jenner klapt uit de school over scheiding Kim en Kanye

De Kimye-scheiding is momenteel in volle gang.

Kris Jenner sprak zich lange tijd niet uit over de scheiding van dochter Kim Kardashian en schoonzoon Kanye West. Hier bracht ze onlangs echter verandering in. In een interview met het Australische radioprogramma The Kyle & Jackie O Show laat ze zich voor het eerst uit over de Kimye-scheiding.

Scheiding

Na zeven jaar huwelijk blijkt de koek tussen Kim en Kanye dan toch echt op te zijn. Naar verluidt vroeg Kim eind februari 2021 dan ook officieel de scheiding aan. “Een scheiding is altijd vervelend als er kinderen bij betrokken zijn. En ze hebben er samen vier”, vertelt Kris hierover in het radioprogramma.

Gelukkig weet Kris dat de Kardashians en Jenners elkaar altijd steunen in moeilijke tijden. “Het goede van onze familie is dat we er voor elkaar zijn en heel veel van elkaar houden.”

Keeping Up with the Kardashians

Kris vervolgt dat het haar wens als moeder is dat haar dochter gelukkig wordt. “Ik gun zowel Kim als Kanye het allerbeste en wil vooral dat de kindjes gelukkig zijn. Dat is het doel.”

Of de Kimye-scheiding ook te zien is in het laatste seizoen van KUWTK? Dat kan Kris nog niet zeggen. “Ik heb geen idee wat er uiteindelijk te zien is, we zijn pas net begonnen met uitzenden. Ik denk dat er wel iets over te zien zal zijn, maar het is en blijft natuurlijk een privézaak. Kim wil dit oplossen met haar eigen familie en wanneer ze er klaar voor is, dan zal ze dat wellicht ook publiekelijk doen.”

Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws