doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_menu_allpages');

Zien: dit is de succesvolle vrouw van Omar Sy

Zó ziet de twintigjarige dochter van Omar Sy eruit

Good genes run in the family.
doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_image_article');
Omar Sy

Het lijkt erop dat Omar Sy career wise niets te klagen heeft. Zo verwierf hij door zijn rol als Driss in Intouchables faam bij het grote publiek en speelt hij nu de glansrol van Assane Diop in de Netflix-serie Lupin. Het lijkt erop dat de acteur ook privé niets te klagen heeft. Zo is hij al jaren samen met zijn vrouw Hélène Sy en is hij gezegend met vijf kinderen.

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_top_article');

Relatie

Omar vormt sinds 1997 een steady couple met Hélène. De twee stapten in 2007 in het huwelijksbootje en hebben samen drie dochters en twee zoons: Selly, Sabah, Alhadji, Tidiane en Amani-Nour.

Omar en Hélène willen hun kinderen het liefst zoveel mogelijk buiten de spotlights op laten groeien. Toch kunnen ze het niet laten om hun kinderen af en toe – meestal wel onherkenbaar – in het zonnetje te zetten op Instagram. Toch deelden ze op de twintigste verjaardag van dochter Selly een aantal prachtige foto’s van hun oudste dochter op social media.

Happy birthday

De geboorte van hun oudste dochter was namelijk extra speciaal, omdat ze op de 23ste verjaardag van Omar werd geboren. “Fijne twintigste verjaardag mijn oudste kind en beste vriendin”, schreef Hélène op Instagram. Ook deelde ze meteen een paar prachtige foto’s van haar dochter.

“Toen we net thuiskwamen van een birthday party met de familie voor je vaders 23ste verjaardag, kwam je ter wereld. Je bent overduidelijk het mooiste verjaardagcadeau dat hij ooit kon krijgen. En met jouw geboorte werden wij voor het eerst ouders”, gaat ze verder.

Ook Omar kon het niet laten om zijn dochter op social media te feliciteren. “Bedankt voor alle felicitaties aan mij en mijn dochter. Ik ben zo dankbaar en trots”, schreef de acteur. Enne, wij kunnen er niet omheen: good genes run in the family.

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_bottom_article');