Zien: Caitlyn Jenner deed mee aan The Masked Singer USA

Helaas moest ze het programma al snel verlaten.

Lees ook

Is er iets wat de KardashianJenner clan niet kan? De familie wist van hun socialmediakanalen een golden business te maken en ook lanceren ze om de haverklap een succesvolle skincare– of kledinglijn. En nu blijkt ook nog eens dat Caitlyn Jenner over een gouden keeltje beschikt.

The Masked Singer USA

In de tweede aflevering van The Masked Singer USA bracht Phoenix het nummer TikTok van Kesha ten gehore. Phoenix wist er een feestje van te maken, maar werd helaas toch geëlimineerd.

Juryleden Nicole Scherzinger, Ken Jeong, Robin Thicke en Jenny McCarthy moesten vervolgens alleen nog wel even hun best doen om erachter te komen welke celeb in het pak van Phoenix zat. Hoewel de juryleden een paar hints kregen over de identiteit van de zangeres, lukte het niet elk jurylid om de juiste naam te raden. Alleen Jenny wist de naam van Caitlyn te noemen.

Onthulling

En jawel, het was inderdaad Caitlyn die in het Phoenix-kostuum zat. “Weet je, ik vind het leuk om mezelf uit te dagen”, begint Caitlyn over haar deelname aan het zangprogramma. “Ik wilde eens wat nieuws en iets anders proberen”, verklaart ze.

Bekijk het optreden van Caitlyn als Phoenix in de onderstaande video.

https://youtube.com/watch?v=GN4WYNNP71o

https://youtube.com/watch?v=MrVObVwwvcE

Bron: RTL Nieuws | Beeld: BrunoPress | Video: YouTube

Laatste nieuws

Zie ook