Vergeet jij altijd je mondkapje? Dít de oplossing

Handig!

Lees ook

Sta jij regelmatig voor de deur van de supermarkt zonder mondkapje bij de hand? We feel you. Hoewel het dragen van een mondkapje steeds normaler wordt, zit het toch nog niet helemaal in ons systeem om 'm standaard mee te nemen.

Lifehack

Hoe handig zou het zijn als je het mondkapje gewoon altijd bij je kunt dragen? Well, dat dachten de makers van BUFF ook. Zij bedachten de BUFF Filter Tube, een multifunctionele sjaal en veilig mond- en neusmasker ineen. Je schuift 'm gemakkelijk omhoog, zodat je niet meer hoeft te klungelen met elastiekjes achter je oren. Lifesaver.

Daar blijft het echter niet bij. De BUFF Filter Tube kan behalve als mondmasker en sjaal ook dienen als nekwarmer, muts en bandana.

Vrij ademen

Dankzij het 3-laags gecertificeerd filtersysteem biedt dit mondmasker je alle veiligheid die je nodig hebt. De filters in de BUFF Filter Tube kunnen tot 24 uur worden gebruikt en zijn vervangbaar, ook kan het mondmasker op 60 °C gewassen worden.

Daar komt nog bij dat je met de aanschaf van dit masker ook een steentje bijdraagt aan het milieu. De BUFF Filter Tube is namelijk gemaakt van microfiber dat voor 95 procent bestaat uit gerecyclede plastic flessen. Je shopt 'm in drie verschillende maten (XS/S, M/L en kindermaat). Ook heb je de keuze uit verschillende kleuren en prints – enne, de tie dye variant is onze favoriet!

Benieuwd? Je shopt de nieuwe BUFF Filter Tube bij verschillende outdoor- en sportwinkels en via deze link.

Beeld: Pexels

Laatste nieuws

Zie ook