Maxime Meiland en Leroy Molkenboer reageren voor het eerst op zwangerschap

Ook onthult het tweetal hoeveel weken Maxime al in verwachting is.

Lees ook

Het was gisteren een spannende dag voor Maxime Meiland en Leroy Molkenboer. Via Instagram bracht het koppel naar buiten dat er een broertje of zusje voor Claire in aantocht is. Dolgelukkig vertellen de twee hoe het nu met hen gaat.

Op een roze wolk

Maxime wilde al lange tijd een broertje of zusje voor de kleine Claire. In Chateau Meiland was in een van de afleveringen zelfs te zien dat ze op zoek was naar een zaaddonor. Nu de realityster dolgelukkig is met lover Leroy, is die zoektocht niet meer nodig.

“Vooral heel erg blij dat het nu out in the open is”, laat Maxime weten aan Shownieuws. Ook verklapt ze gelijk hoe lang ze al zwanger is. “Ik ben al dertien weken, dus het is voor mijn gevoel al een heel lange tijd dat ik het verborgen moest houden.”

Emotioneel

Maxime vertelt vervolgens dat vader Martien Meiland en moeder Erica Meiland het nieuws meteen te horen kregen. Nadat ze het babynieuws aan Leroy had verteld, deelden de twee het nieuws met haar ouders. “We hebben het meteen die middag ook mijn vader en moeder verteld”, laat Maxime weten. “Papa werd ook meteen emotioneel.”

Ook RTL Boulevard sprak met de familie Meiland over dit geweldige nieuws. “Ik kan nu lekker aan de wijn, zij kan niet meer wijnen”, reageerde Martien. Ook moeder Erica is blij voor haar dochter: “Ik vind het geweldig voor haar. Eindelijk een broertje of zusje voor Claire, dat gunnen we haar zo.”

Lieve papa

Dat Maxime het ouderschap met Leroy wel ziet zitten, is al gauw duidelijk. Zo laat Maxime weten dat ze zeker weet dat Leroy een goede vader wordt. De band tussen Leroy en dochtertje Claire is namelijk ook erg goed. “Ze zijn zo leuk samen. Leroy doet het heel goed, Claire is gek op hem. Ze zegt ook steeds meer ‘papa’. Dus ja, ze klikken heel goed!”

Bron: Dingen voor Vrouwen, Shownieuws, RTL Boulevard | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws

Zie ook