Jim Bakkum op Instagram: ‘Mijn OnlyFans is open’

De acteur deelt een pikant kiekje met zijn volgers.

Lees ook

Flink wat BN'ers verdienen tegenwoordig hun brood door steamy content op OnlyFans te delen. Big business, moet Jim Bakkum gedacht hebben. Op Instagram geeft de acteur alvast een primeurtje van zijn eigen OnlyFans-carrière.

Pikante foto

Op de foto zien we een jonge Jim die shirtless over zijn schouder de camera inkijkt. De acteur heeft een bijzonder kapsel – namelijk donkerblond haar met blauwe strepen – en ook is er op zijn gezicht nog geen enkel ouderdomsrimpeltje te bespeuren. Al met al een 'sexy' en vooral leuke foto van de jongere Jim.

Onder de foto plaats Jim een hilarische caption. “Yes, mijn OnlyFans is open! Je wil het en je weet het.”

Hilarisch

Menig BN'er komt niet meer bij van het lachen en plaatst de geinigste reacties onder de foto van de acteur. Zo reageert Jan Versteegh: “Ik betaal dubbel!” en deelt Domien Verschuuren: “Shut up. Take my money.” Suzan en Freek laten weten dat het lachje van Jim wel heel guitig is. “Dat noem je sexy”, reageert Jim hierop.

Ook zijn veel volgers benieuwd waarom de acteur in hemelsnaam blauwe strepen in zijn lokken heeft. Daarover is Jim ook heel duidelijk: “Dat noem je haarmascara.” Hoe dan ook: wij kijken nu al uit naar je volgende steamy post, Jim.

Beeld: BrunoPress, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook