doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_menu_allpages');

Vanaf déze datum begint het nieuwe seizoen van Ex On The Beach: Double Dutch

Vanaf déze datum kun je het nieuwe seizoen van Ex On The Beach: Double Dutch op Videoland zien

Wij zitten er klaar voor.
doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_image_article');
Ex On The Beach: Double Dutch

Ben jij klaar voor een gloednieuw EOTBDD-seizoen vol drama, liefde, lust en vooral héél veel exen? Lucky you, want je hoeft niet heel lang meer te wachten...

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_top_article');

MTV en Videoland

Het aanspoelen van exen en het snoeiharde alarm van de Tablet of Terror laten niet lang meer op zich wachten. Onlangs werd namelijk bekend dat het zevende seizoen van EOTBDD vanaf 11 april iedere zondagavond om 21.30 uur te zien is op MTV.

Ben jij niet in de gelegenheid om de afleveringen op bovengenoemd tijdstip te kunnen zien? No worries. De afleveringen verschijnen namelijk ook op Videoland. Vanaf 13 april verschijnt hier wekelijks de nieuwste aflevering.

Kandidaten

Hoewel de afleveringen niet lang meer op zich laten wachten, zijn de kandidaten van het nieuwe programma nog niet onthuld. Wel wist roddelkoning Fawry not Sawry al wat namen van mogelijke deelnemers te achterhalen.

Ex on The Beach komt terug, en ik heb nog een naam”, wist Fawry te vertellen. “Het is een bekende die meegaat doen. Kennen we Shirley nog die meedeed aan Temptation Island? Zij gaat meedoen met Ex on The Beach."

Ook wist Fawry voor zijn programma Roddelloog op Rumag TV te achterhalen dat Tattoo Elvis, aka Sander van Vliet, ook meedoet aan het zevende seizoen van EOTBDD. Hoewel we hem nog niet op de buis hebben gezien, is hij geen onbekende in de realitywereld. Zo zou hij goed bevriend zijn met Jaimy Dorenbosch en connecties hebben met Temptations Angelo en Sonny.

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_bottom_article');