De Bachelor Tony Junior hoopt dat zijn toekomstige vriendin aan déze eis kan voldoen

De dj heeft eigenlijk maar één belangrijke eis.

Lees ook

Na maandenlang speculeren over de mogelijke Bachelor of Bachelorette werd vorige week dan eindelijk bekend gemaakt welke felbegeerde vrijgezel we in het tv-programma zien. Tony Junior is de man die op zoek gaat naar zijn ware liefde. Maarre, waar moet deze vrouw eigenlijk allemaal aan voldoen?

Druk leven

Toen Videoland bekend maakte dat we Tony Junior als De Bachelor in het programma gaan zien, werd ook meteen duidelijk dat de dj op zoek is naar een vrouw die zijn drukke leven begrijpt.

Ik ben heel vaak op reis, besteed veel tijd aan dingen als studiowerk, label- en managementmeetings en natuurlijk mijn socials. Het zou heerlijk zijn een partner te vinden die daarmee kan omgaan, zodat we elkaar kunnen steunen in alles wat we doen”, wist Tony te vertellen. En dat begrijpen we maar al te goed. Het leven van een dj is natuurlijk niet te vergelijken met het leven van iemand met een nine to five job.

Niet verhuizen

Maar niet alleen het omgaan met het drukke dj-bestaan van Tony is belangrijk. Ook wil De Bachelor zijn geliefde woonplaats Utrecht niet verlaten. In gesprek met AD vertelt hij goudeerlijk: “Ik zou Utrecht niet verlaten voor een vrouw. Dat gaat natuurlijk in goed overleg, maar je hoeft mij niet te vragen om in Amsterdam te gaan wonen. Ik wil nooit verder dan twintig minuten van de binnenstad met een Vespa.”

Ook laat Tony weten dat hij de eigenschappen van zijn ex-lover Maan de Steenwinkel graag bij zijn future girlfriend terugziet. “Wij konden superhard chillen en gek doen. Iemand die niet alleen bezig is met make-up, maar ook het water in springt als we in mijn boot zitten.”

Dus, zie jij een toekomst in Utrecht, achterop de Vespa van Tony, wel zitten? Deins jij niet terug voor een portie avontuur met de deze handsome dj? Je kunt je nu nog opgeven via deze link.

Bron: AD | Beeld: Videoland

Laatste nieuws

Zie ook