Dit kitscherige 90’s item maakt een comeback

Saai is deze trend zeker niet.

Lees ook

Waar we de ene keer dolblij zijn met een TikTok-trend (lees het ontdekken van een budget foundation of spotgoedkope haarmaskers) twijfelen we de andere keer of een trend wel écht zo amazing is als het lijkt. Op dit moment gaan deze kitscherige ringen uit de 90's viral. En wij moeten even wennen.

Vrolijke boel

Je handen volhangen met de meest kleurrijke en vooral gigantische ringen: het doet ons denken aan vroeger. En yes, dat klopt inderdaad. In de 90's waren deze chunky ringen een heuse trend. Op TikTok spotten we de laatste tijd veel video's waarin deze ietwat kitscherige ringen de hemel in worden geprezen.

Deze ringen geven ons middelbare school-vibes, maar dan in een hipper jasje. We moeten toegeven: het ziet er toch wel erg gezellig uit.

@jacquiealexander_

i want more 💘 ##lamanso ##rings ##fyp

♬ original sound – xxtristanxo

Celebs gespot

Bij een TikTok-trend blijft het echter niet. Celebs als Kylie Jenner, Dua Lipa en Bella Hadid kozen er ook al voor om hun handen vol te hangen met deze funky items. Enne, over het algemeen hebben deze ladies wel verstand van de laatste trends.

Als we onderstaande Instagram-posts mogen geloven, dan hoef je met het combineren van deze ringen nergens rekening mee te houden. Gewoon doen waar je zin in hebt. En dat bevalt ons dan wel weer.

Beeld: BrunoPress, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook