doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_menu_allpages');

Dit kitscherige 90's item maakt een comeback

Whut: deze trend uit de 00's is weer helemaal terug van weggeweest

Hier moeten we even aan wennen.
doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_image_article');
00's trend

We hadden het absoluut niet aan zien komen, maar de trends uit de jaren 90 maken een heuse comeback. Zo zagen we Bella Hadid onlangs met flinterdunne wenkbrauwen en is de haarklem niet meer uit het straatbeeld weg te denken. Maar daar blijft het niet bij. Ook een trend uit de 00's lijkt weer helemaal terug van weggeweest.

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_top_article');

Comeback

We hebben het over de combinatie van een jeans met een jurk. Even een kleine opfrisser: misschien herinner je de look nog wel bij Ashley Tisdale en Miley Cyrus, die een skinny jeans combineerde met een glanzend midi jurkje. Als je ook ineenkrimpt bij de gedachte dat deze trend terug van weggeweest is; you're not the only one.

Op de catwalk lieten verschillende designers, van Louis Vuitton tot Rosetta, zien hoe je deze trend anno 2021 styled. En na het zien van deze looks moeten we eerlijk toegeven: wij zijn fan.

Trending

De trend is makkelijk, comfortabel en geeft je outfit net wat meer flair. Eigenlijk is het gewoon een vorm van layering, hoewel je sommige combinaties beter kunt vermijden.

Nog steeds niet overtuigd dat deze trend hot and happening is? Snappen we! Onderstaande fashion influencers, van Monikh Dale, Trine Kjaer en Jeanette Madsen laten zien hoe je 'm in 2021 draagt. Scroll naar beneden voor je dagelijkse dosis mode inspiratie.