Ton sur ton: Máxima verschijnt in prachtige bordeauxrode look

Wat ziet onze queen er weer geweldig uit.

Lees ook

Ondanks het feit dat Máxima officieel onze koningin is, draagt ze de titel modekoningin ook met trots. Keer op keer weet Máxima ons te verrassen met haar stunning looks. Zo ook met deze heerlijke ton sur ton bordeauxrode look.

Werkbezoek

De koningin ging afgelopen week langs bij het Nederlands Dans Theater om te spreken over hoe het dansgezelschap zich staande houdt tijdens de pandemie. De dansers, die al een jaar nauwelijks meer optreden, konden hun passen nu laten zien voor het koninklijk bezoek.

Máxima keek toe in een bordeauxrode look van – hoe kan het ook anders – het door de koningin zo geliefde Belgische modehuis Natan.

Máxima bezoekt het Nederlands Dans Theater, 16 maart 2021.

Top tot teen

Het modehuis en Máxima gaan met de tijd mee, want de kokerrok lijkt misschien van leer, maar is gemaakt van gewaxte linnen – een diervriendelijk (en ja, ook kreukgevoeliger) alternatief. Love it.

De koningin maakte deze look af met een lange cape, kleurrijke sieraden en uiteraard een bijpassend mondkapje. Met alle digitale bijeenkomsten zien we Máx niet vaak meer van top tot teen, maar vorige maand liet onze queen tijdens een werkbezoek aan een bassischool ook al zien dat ze momenteel fan is van de compleet rode look. Snappen we!

Bron: Beau Monde, Modekoningin Máxima | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws

Zie ook