doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_menu_allpages');

Sylvie Meis over goede verstandhouding met Rafael en Estavana: ‘De band die we hebben is fijn’ 

Sylvie Meis keert terug naar Nederlandse televisie

De stunning presentatrice laat een heel andere kant van zichzelf zien.
doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_image_article');
Sylvie Meis

Sylvie Meis schittert al voor een lange tijd niet meer op de Nederlandse televisie, maar pakt flink wat shine op de Duitse zenders. Hier lijkt echter verandering in te komen. Sylvie verschijnt namelijk in dít Nederlandse reclamespotje.

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_top_article');

Geheimzinnige video

Vorige week wist Sylvie haar volgers al te teasen met een geheimzinnige video op Instagram. In de video zagen we Sylvie, à la Lara Croft, rennen door een bos. "Ik vind het leuk om te verklappen dat ik binnenkort weer op de Nederlandse televisie verschijn", onthulde de presentatrice.

Na een week lang speculeren vertelt Sylvie dan toch waar we haar binnenkort in kunnen zien. Expeditie Robinson, Hunted of een ander avontuurlijk programma? Nope, Sylvie is te zien in het nieuwe reclamespotje van Eurojackpot.

Reclamespotje

"OMG, ik mocht de co-star van de ZoooveelMoneyMan zijn in de nieuwste campagne van Eurojackpot", schrijft Sylvie bij een nieuwe post op Instagram. In de video zien we een ultrakorte film van Eurojackpot.

In de film laat de ZoooveelMoneyMan zien hoe hij zijn fantasie najaagt om een actiefilm te maken. Of course met zichzelf in de hoofdrol, maar met de stunning Sylvie aan zijn zijde. De boodschap van de film is duidelijk: wie deze jackpot wint, kan elke fantasie bekostigen.

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_bottom_article');