doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_menu_allpages');

Zo gaat het nu met de Temptation Island USA-koppels uit seizoen twee

Zó reageert Temptation USA's Erica op slippertje Kendal

Aiii...
doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_image_article');
Temptation Island USA

Al tijdens de derde aflevering van Temptation Island USA konden we zien dat Kendal de mist in gaat met single Alexcys. In de nieuwste aflevering die op Videoland staat, maakt Kendal het nog bonter en duikt hij met Alexcys tussen de lakens. Iets wat Kendals vriendin Erica niet bepaald in de koude kleren gaat zitten...

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_top_article');

Let op: dit artikel bevat spoilers over aflevering vijf.

Geen regels

Kendal en Erica kwamen naar Temptation Island om erachter te komen of ze met de ware zijn. De twee stelden voor hun Temptation-avontuur echter geen regels voor elkaar op. Iets wat Kendal wel goed bevalt. Zo is in aflevering vier te zien dat hij het bed deelt met Alexcys – en uiteraard werd dit vastgelegd on camera.

Tijdens het kampvuur van de dames bleven de beelden van Kendals intieme nacht met een ander Erica dan ook niet bespaard. In de promo van US Weekly is te zien dat Erica behoorlijk is aangeslagen als ze de beelden van haar vriend met de single ziet.

“Ik ga nu niet alleen maar snikken en huilen”, vertelt een emotionele Erica aan de andere meiden. “Tuurlijk kan ik dat wel doen, maar dat zal niet bevorderlijk zijn voor mijn groei.”

Relatie voorbij?

Ook lijkt het erop dat Erica inziet dat haar relatie met Kendal voorbij is. “Hij wilde me altijd klein houden, zodat als hij zo’n grote fout zou maken ik dat maar oké zou vinden. Ik kan me niet voorstellen dat ik deze pijn en verwarring continu moet meemaken.”

Hoewel het erop lijkt dat Erica haar relatie met Kendal gaat beëindigen, lijkt het er ook op dat Alexcys juist een relatie met de hartendief wil beginnen. “Ik geloof echt dat hij hier met iemand wil vertrekken die beter is dan degene met wie hij nu een relatie heeft. En dat ben ik”, concludeert de blondine. “Dat maakt me heel blij, want ik vind Kendal echt heel leuk. Hij is geweldig.” Hmm…

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_bottom_article');