Babynieuws! Maxime Meiland en Leroy verwachten een kindje samen

Meid, wat leuk!

Lees ook

Ontzettend leuk nieuws voor Maxime Meiland en haar grote liefde Leroy Molkenboer. De twee verwachten namelijk een kindje samen! Dit nieuws brachten zij vanochtend naar buiten met een video op Instagram.

Een extra stoeltje

In een Chateau-waardige video maken Maxime en Leroy bekend dat ze in blijde verwachting zijn. In de video zien we het stralende koppel samen met de kleine Claire in de tuin zitten.

“Dolgelukkig, trots en blij schuiven wij er een stoeltje bij”, luidt de boodschap wanneer de camera de lucht in gaat. Vervolgens staat er een extra stoel bij het gezinnetje, versierd met roze en blauwe ballonnen.

Felicitaties stromen binnen

Inmiddels stromen de felicitaties voor het stel binnen onder de video. “Ohhh zo leuk!!! Gefeliciteerd”, schrijft iemand. “Zo leuk voor Clairtje”, zegt een ander. “Superveel geluk met elkaar”, “Wat schattig gedaan, geniet ervan” en “Wat een mega leuk nieuws”, klinken andere reacties.

Wanneer we het broertje of zusje van Claire kunnen verwachten, is nog niet bekend. Wij kunnen in ieder geval niet wachten tot we beschuit met muisjes kunnen eten – in combinatie met een goed glas wijn, of course.

Bron: Tips en Weetjes | Beeld: BrunoPress, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook