André Hazes met Sarah van Soelen gespot 

Het lijkt erop dat de twee het erg gezellig hebben samen.

Lees ook

Sinds bekend werd dat André Hazes en Monique Westenberg uit elkaar zijn, deden al snel geruchten de ronde dat André een relatie zou hebben met Sarah van Soelen. Hoewel André al snel benadrukte dat de twee geen stel zijn, sluit hij dat in de toekomst niet uit. Enne, onlangs werden de twee samen op de kiek gezet en het lijkt erop dat ze het erg gezellig hebben.

Relatiebreuk

Een week geleden werd bekend dat André en Monique definitief uit elkaar zijn. “Binnen mijn relatie heb ik – om aan de verwachtingen van Monique te kunnen voldoen – geprobeerd alles te zijn wat ik niet ben. En dat is me uiteindelijk opgebroken”, schreef de zanger over de relatiebreuk op Instagram.

“Begin dit jaar is mij duidelijk geworden dat het tussen ons gewoon niet meer werkt. Tijdens onze vakantie op Bonaire is de bom echt gebarsten, waarna ik op dag drie heb aangegeven bij terugkomst in Nederland bij Monique weg te gaan.”

Gespot

Tijdens alle ‘ups en downs’ werd André regelmatig opgevangen door de familie Van Soelen, vertelde de zanger ook. Hij zou vooral een heel goede band hebben opgebouwd met influencer Sarah van Soelen, de dochter van een goede vriend van André.

Al snel klonken er geluiden dat de twee zelfs een relatie zouden hebben, maar hier was volgens de volkszanger niets van waar. “Dat daar in de toekomst mogelijk meer uit zou kunnen ontstaan, sluit ik niet uit”, zei hij wel.

Hoewel de twee dus niet officieel samen zijn, hebben ze het naar verluidt wel heel gezellig samen. André en Sarah werden afgelopen week samen gespot, waar weekblad Story beelden van wist te scoren. “Zó laat Sarah André Hazes stralen na liefdesbreuk”, schrijft het weekblad erbij. En wij moeten toegeven: de twee zien er wel heel erg gelukkig uit samen.

Bekijk de foto van Sarah en André HIER.

Bron: Dingen voor Vrouwen, Story | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws

Zie ook