doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_menu_allpages');

Love Island US keert terug met bizarre twist

Berichtje! Love Island zoekt deelnemers voor het gloednieuwe seizoen

Ben jij op zoek naar de liefde? Geef je op!
doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_image_article');
Love Island

Singles, opgelet! Je favoriete liefdesprogramma Love Island is op zoek naar kandidaten voor een nieuw seizoen. Dus, ben jij al een lange tijd single en op zoek naar ware liefde? Dan is dit je kans.

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_top_article');

Zonovergoten villa

Zie jij jezelf al flaneren in je bikini in een zonovergoten villa? Kun jij niet wachten om een keuze te maken uit een heerlijke hoeveelheid knappe singles? En ben je wel te porren voor een vakantie vol datevermaak? Dan hebben wij héél goed nieuws. Het nieuwe seizoen is namelijk in aantocht en je kunt je nú opgeven.

Behalve dat je natuurlijk hartstikke single moet zijn (om gevalletjes à la Remco te voorkomen) én je niet vies bent van wat flirten op z'n tijd, hoef je aan niet zoveel eisen te voldoen.

Eisen

Om je op te geven is het belangrijk dat je tussen de 20 en 30 jaar oud bent. Daarnaast zijn de programmamakers benieuwd hoe je liefdesverleden eruitziet, of je al eens getrouwd bent geweest en of je al kinderen hebt. Uiteraard mag je je voorkeuren doorgeven wat betreft jouw droompartner. Nog een aantal leuke foto's van jezelf toevoegen en voilà, je inschrijving is voltooid.

Dus, deins jij niet terug voor een love story in een zonovergoten villa? Je kunt je nu opgeven via déze link.

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_bottom_article');