Zo lief: Romee Strijd laat baby Mint voor de eerste keer zien

Na lang twijfelen besluit Romee het gezichtje van haar dochter aan de buitenwereld te laten zien.

Lees ook

Romee Strijd en lover Laurens van Leeuwen leven sinds de geboorte van dochter Mint op een roze wolk. De twee brachten het gezichtje van hun dochter tot nu toe niet in beeld, maar besloten hier gisteravond verandering in te brengen. En wauw, de foto's zijn zó lief.

Spannende beslissing

Al eerder bracht Romee naar buiten dat zij en Laurens twijfelden over het delen van foto's van baby Mint. Ondanks dat de kersverse ouders enorm trots zijn op hun dochter, wilden ze er goed over nadenken of hun dochtertje ook in de spotlights moest verschijnen.

Enne, het lijkt erop dat de ouders hun keuze hebben gemaakt. “Op een of andere manier ben ik enorm zenuwachtig om een foto van haar (Mint, red.) te posten. Ik heb er zo lang over getwijfeld. Eigenlijk weet ik niet waarom, maar het voelt alsof ik er nu echt klaar voor ben”, deelt Romee op Instagram.

Lieve foto’s

De mom laat vervolgens weten dat ze ontzettend trots is op haar dochter. “Er is niemand die me meer laat glimlachen dan zij. Mijn liefde voor haar is onbeschrijflijk. Zij is een deel van mijn leven en ik hou ervan om mijn leven met jullie te delen. Dit is kleine Mint!”, gaat Romee verder.

Op de foto's zien we de kleine Mint op iedere foto van oor tot oor glimlachen. So adorable.

Beeld: BrunoPress, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook