Temptations Karina haalt uit naar Daryl én productie: ‘Ik voel me gebruikt’ 

"Waarom hebben ze mij dit aangedaan?", vraagt Karina zich af.

Het Temptation-avontuur van Karina liep niet bepaald zoals ze had gehoopt. Zo liep haar relatie met Gregory op de klippen. Karina vertelt nu in een gesprek met Spot On dat het tussen haar en Gregory anders was gelopen als ze eerlijke beelden van haar ex-vriend had gekregen.

Geen eerlijke beelden

Karina was onlangs te gast bij het YouTube-programma Spot On om te vertellen hoe ze de periode na Temptation Island: Love or Leave heeft beleefd. Daarnaast vertelt Karina dat ze het nog steeds gek vindt om zichzelf beschonken terug te zien op Videoland. “Ik zeg je ook heel eerlijk: nadat ik die beelden heb gezien, heb ik geen slok alcohol meer gedronken.”

Ook doet Karina een boekje open over de beelden die ze van Gregory te zien kreeg. Naar eigen zeggen heeft ze niet altijd eerlijke beelden gekregen tijdens het kampvuur. Zo vertelt ze dat zij tijdens haar deelname niet zag dat Gregory huilt en verdrietig is. “Ik heb letterlijk niets gezien van dat Greg zijn emotie toonde”, begint ze.

“Had ik dat wel gezien, dan denk ik dat ik oprecht heel anders had gereageerd. Dat is wat ik wilde zien. Dat wist de productie. Daarom hebben ze me die beelden niet gegeven, want dan was de uitkomt van het programma heel anders”, verklaart Karina.

Gebruikt

Karina vervolgt dat ze daarom een nare nasmaak aan het programma heeft overgehouden. “Om eerlijk te zijn voel ik me welk gebruikt, omdat het heel anders had kunnen lopen. Dan denk ik: ‘Waarom hebben ze mij dit aangedaan?’”

De deelneemster vervolgt dat ze ook het gevoel heeft dat Daryl haar gebruikte. “Als ik zie hoe hij in de camera kijkt als hij met me wegloopt… Dan denk ik: you used me. Dan hoor je ook dat hij zegt: ‘Normaal gesproken zou ik niet met een meisje als haar gaan’”, haalt Karina zich voor de geest.

Toch steekt ze ook vooral de hand in eigen boezem. “Maar ja, weet je, uiteindelijk heb ik zelf besloten om bepaalde dingen te doen. Het zijn mijn eigen keuzes geweest, maar hij heeft er wel een rol in gespeeld.”

Bekijk hieronder de hele aflevering van Spot On.

Bron: Cosmopolitan, Spot On | Beeld: Temptation Island: Love or Leave | Video: YouTube

Laatste nieuws