doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_menu_allpages');

Leontine Borsato emotioneel over comeback Marco: 'Het raakt me'

Management Marco Borsato reageert op verzoeningsgeruchten met Leontine

Aha!
doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_image_article');
Marco en Leontine

Marco Borsato hield onlangs een openhartig interview met Linda de Mol in een speciale editie van Linda's Wintermaand. De zanger vertelde tijdens dit gesprek alles over zijn scheiding met Leontine. Kort na dit interview deden echter geruchten de ronde dat Marco en Leontine weer samenzijn. Het management van Marco reageert nu op deze berichten.

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_top_article');

Weer bij elkaar

Marco vertelde in zijn gesprek met Linda openhartig over zijn slippertjes en de scheiding van Leontine. Bovendien deed hij uit de doeken dat zijn hart maar aan één vrouw toebehoort: aan Leontine. "Ik ben tot over mijn oren verliefd op mijn vrouw, al 24 jaar."

Naar verluidt heeft Marco met zijn interview zijn relatie met Leontine gelijmd. Zo meldde Patty Brard tijdens een uitzending van Shownieuws dat de twee het weer gaan proberen. Ook Weekend meldde dat Marco en Leontine weer een stel zijn. Zo zouden de twee samen het interview met Linda hebben gekeken bij Marco op de bank en hadden de twee het heel gezellig. Maar wat is hier precies van waar?

Reactie management

Het lijkt erop dat Leontine en Marco het niet opnieuw gaan proberen. "Voor zover ik weet is dat niet aan de hand", liet het management van Marco weten aan RTL Boulevard. Wel geeft het management toe dat de twee het nog altijd goed met elkaar kunnen vinden.

Ook het management van Leontine reageerde op de verzoeningsgeruchten. Het management vertelde aan Shownieuws: "Marco en Leontine hebben drie kinderen. In het belang van het gezin zijn én zullen er gezamenlijke momenten blijven." Aha!

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_bottom_article');