Zien: dit is de teaser van de nieuwe Netflix-film Ferry

Undercover-fans, opgelet!

Lees ook

Liefhebbers van de Netflix-serie Undercover mogen hun hart ophalen. In de Netflix-film Ferry wordt de backstory van niemand anders dan Frank Lammers alias Ferry Bouman van begin tot eind vertelt. Enne, de teaser belooft al héél veel goeds.

Het leven van Ferry

De langverwachte film Ferry gaat – uiteraard – over het leven van de grootste drugsbaron uit het zuiden. In de teaser zien we dat de film begint met een jonge Ferry, die overduidelijk in een crimineel milieu is opgegroeid. We volgen vervolgens het leven van 'Ons Fer' die voor hasjbaron Brink, een machtige crimineel, werkt.

Op een dag raakt na een brute overval de zoon van Brink enorm gewond. De sporen lijken naar een groepje kampers in Brabant te wijzen. Ferry wordt vervolgens op pad gestuurd om de daders te vinden. Na jarenlange afwezigheid keert Ferry terug naar zijn geboortestreek die hij lang geleden ontvluchtte. Hoewel Ferry het kamperleven eigenlijk afgezworen had, loopt hij Daniëlle daar tegen het lijf. Enne, de rest is geschiedenis…

Teaser

In de teaser van Ferry is in ieder geval te zien dat acteurs Elise Schaap (Danielle Bouman) en Raymond Thiry (John Zwart) gelukkig weer te zien zijn. Daarnaast schitteren ook acteurs als Monic Hendrickx, Huub Stapel, Tim Linde en Yannick van de Velde in de gloednieuwe film.

Wanneer Ferry op Netflix verschijnt is op dit moment nog niet duidelijk. Wij kunnen in ieder geval niet wachten!

Beeld: Netflix

Laatste nieuws

Zie ook