doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_menu_allpages');

Love Islands Feline doet boekje open over de liefde

Love Islands Feline werd bedreigd door ex-vriend: 'Ik ben nog altijd bang'

De ex-vriend van de Islander wist alle accounts van Feline te hacken.
doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_image_article');
Feline

Feline stopte na haar deelname aan Love Island haar ziel en zaligheid in haar eigen platform Life of Fel. Daarnaast was ze dolgelukkig met haar nieuwe lover Aelvin. Helaas liep dit sprookje allesbehalve goed af.

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_top_article');

Geen gezonde relatie

Alle social mediakanalen van Feline waren voor een lange tijd offline. En dit had niets te maken met Feline, maar kwam door het feit dat de onderneemster gehackt was door haar ex-vriend. In een eigen YouTube-video legt Feline uit dat ze niet meer samen is met haar vriend. "Ik heb me zwaar vergist in degene met wie ik was."

Al gauw vertelt Feline dat ze allesbehalve een gezonde relatie met haar ex had. De ruzies tussen de twee liepen zelfs zo erg op dat Feline fysiek mishandeld werd. Daar bleef het echter niet bij. Ook begon haar ex-lover haar te bedreigen. Zo liet hij weten dat hij alle accounts van Feline zou hacken.

Gehackt

“Ik kwam erachter dat ik gehackt was, omdat ik niet meer in mijn mailbox kon. Mijn website was offline gehaald, ik kon nergens meer in. Mijn wachtwoorden waren veranderd", gaat Feline verder. Haar ex-vriend begon vervolgens vervelende berichtjes rond te sturen vanaf het account van Feline en verspreidde op deze manier allerlei bizarre geruchten.

"Je voelt je machteloos en verdrietig. Ik was ook in paniek, want mijn hele leven lag in de handen van iemand anders", legt Feline uit. De onderneemster stapte vervolgens naar de politie en kreeg toen pas in de gaten hoe erg de situatie was. "De politie zei dat mijn vriend in hun systeem als gevaarlijk stond aangeschreven."

Bedreigingen

Feline kreeg in de tussentijd continu verschillende bedreigingen van haar ex-vriend. “Hij zei dingen als: ‘Als je nu geen contact met mij opneemt, wis ik alles van je en post ik al onze privé dingen online.”

Voor de politie was het enorm lastig om dit soort bedreigingen aan te pakken. Volgens Feline is er nog te weinig ervaring bij de politie om online bedreigingen te stoppen. Uiteindelijk is het de onderneemster gelukt om haar accounts terug te krijgen, aangezien ze via-via een persoon ontmoette die dit voor haar kon oplossen.

Hoewel ze haar accounts weer terug heeft, wil het nog niet zeggen dat Feline weer helemaal zichzelf is. "Ik ben nog altijd bang voor wat er gaat komen. Komen die bedreigingen uit? Stuurt hij iemand die me van straat trekt?”, vertelde ze aan RTL Boulevard. "Mensen ik wil jullie echt aanraden: check je wachtwoorden, verander ze regelmatig en wees een beetje lief voor elkaar."

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_bottom_article');