Nieuwe kleurmaskers van Andrélon gaan viral op TikTok vanwege déze reden

Een rode coupe á la Kylie Jenner? Makkie.

Lees ook

De kappers zijn nu gelukkig weer open, maar daarvoor moesten we het doen met onze eigen coronacoupe. En hoewel er genoeg verschillende pakjes met haarverf in de drogist te vinden zijn, is dit voor velen toch nét een stap te ver. Andrélon bedacht juist voor dit probleem een hele goede oplossing.

Kleurmaskers

Andrélon omschrijft deze nieuwe kleurmaskers als de ultieme manier om je coupe een kleuropfrisser te geven. Niet met haarverf, maar met effectieve kleurpigmenten die je haar niet beschadigen. Het masker is verrijkt met arganolie, dus je lokken krijgen ook nog eens de voeding die ze verdienen. Een win-winsituatie, als je het ons vraagt.

De kleurmaskers verschijnen in tig verschillende kleuren. En dat maakt ze nu juist zo bijzonder. Menig TikTokker is deze kleurmaskers niet ontgaan en gingen dan ook los met het uitproberen van de verschillende kleuren.

Viral op TikTok

De kleurmaskers zijn verkrijgbaar in de kleuren honingblond, karamel bruin, diepzwart, warmrood, zomer blond, asblond en chocoladebruin. We moeten toegeven, de before en after resultaten zijn bizar goed.

Heb je een blonde coupe die wel wat frisser kan? Dan doet de kleur asblond het lijken alsof je regelrecht van de kapper komt. Een rode coupe á la Kylie Jenner creëer je binnen no-time met de kleur warmrood.

Wij zetten de meest verbluffende resultaten van het kleurmasker op een rij. Wil je 'm ook proberen? Je shopt alle kleuren via deze link.

@shalienn

##fy ##netherlands ##andrelon ##andrelonkleurmasker

♬ Gbona – Burna Boy

@naaddix

Andrelon hairmask warm rood🌹##andrelon ##andrelonkleurmasker ##fy ##Netherlands

♬ motive x promiscuous – elfixsounds

@anoukheskes

Ook maar eens Andrélon kleurmasker uitproberen🤷🏼‍♀️ ##fy ##foryoupage ##andrelonkleurmasker

♬ What You Know Bout Love – Pop Smoke

@rowenalady

andrelon kleur masker proberen! ##warmrood ##andrelon ##andrelonkleurmasker ##red ##fyp ##like ##vj ##voorjou ##foryou

♬ motive x promiscuous – levi’s luvr

Beeld: BrunoPress | Video: TikTok

Laatste nieuws

Zie ook