Selling Sunsets Christine Quinn wil bevalling laten filmen

Krijgen we dit moment te zien in het volgende seizoen?

Lees ook

De winter wonderland wedding van Christine Quinn kwam al uitgebreid aan bod in Selling Sunset, maar volgens de miljoenenmakelaar kunnen we nog meer intieme beelden verwachten in het volgende seizoen.

Babykleertjes en twee talen

Onlangs maakte topmakelaar en realityster Christine Quinn bekend dat ze in verwachting is van haar eerste kindje. In een interview met de Britse Grazia doet ze een boekje open over de komst van haar baby.

Unsurprisingly blijft fashion en beauty een grote plek in Christine's leven innemen, ook als ze binnenkort moeder is. “Waar ik het meest naar uitkijk zijn de outfits en de schattige babykleertjes – en de babykamer inrichten, want ik hou van ontwerpen”, vertelt de real estate agent. “Maar ik kijk ook uit naar het grootbrengen van een mens en prachtige normen en waarden aanleren. Mijn man is tweetalig en spreekt Frans, dus we gaan de baby ook Frans leren.”

De parents to be verwachten dat ze het samen goed zullen doen: “Mijn man is erg intellectueel en stabiel, en ik ben creatief en op allerlei manieren artistiek, dus ik denk dat we de perfect balans hebben als ouders.”

Bevalling op TV

Of Christine na haar bruiloft ook haar bevalling voor de camera's wil vastleggen? Het is niet uitgesloten.

“Ik dacht dat ik zoiets niet zou doen, omdat ik bang ben om er kwetsbaar uit te zien en geen make-up op te hebben… Maar wanneer je moeder wordt en er een baby in je groeit, dan besef je dat deze dingen niet uitmaken. Eerst dacht ik: ik weet niet of ik dat zou kunnen doen en niet glam zou kunnen zijn, maar nu sta ik er open voor.”

“Misschien kan ik er mensen mee inspireren of motiveren en hen mijn rauwe, meer kwetsbare kant laten zien. Ik weet het nog niet zeker, maar ik denk dat het iets is wat mensen graag willen zien.”

Seizoen 4 en 5

Deze week werd bevestigd dat seizoen 4 én 5 van Selling Sunset in de maak zijn, dus waarschijnlijk krijgen we over een paar maanden heel wat te zien van mommy Christine.

“Het wordt een uitdagend seizoen voor mij. Ik ga fulltime werken, we gaan fulltime filmen en daarnaast krijg ik een baby, ben ik moeder en ondernemer. Maar ik hou wel van een uitdaging en ik denk dat ik wel iemand ben die kan multitasken en er goed mee om kan gaan.” Confidence is key, Christine!

Bron: Grazia UK | Beeld: Selling Sunset

Laatste nieuws

Zie ook