doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_menu_allpages');

Zo zien alle broers en het zusje van Tim Hofman eruit

Handig: Tim Hofman helpt jongeren een stemkeuze maken in nieuwe podcast

Zie je door de bomen het bos niet meer? Tim to the rescue!
doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_image_article');
Tim Hofman

Het is bijna zover: de Tweede Kamerverkiezingen komen eraan. Aangezien er flink wat partijen zijn om uit te kiezen, kunnen we ons voorstellen dat het maken van een stemkeuze ontzettend lastig is. Maar gelukkig bedacht Tim Hofman hier een oplossing voor.

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_top_article');

Zwevende stemmer

Speciaal voor de zwevende kiezers, of ook wel de mensen die nog niet weten waar ze op moeten stemmen, bedacht Tim een goed idee. Volgens de presentator is vooral de groep jonge 'zwevers' enorm groot. Hij lanceert hierom de podcast Kies Wat waarin hij de groep van 18 tot 35 jaar gaat helpen hun keuze te maken.

In deze nieuwe podcast komen de onderwerpen die voor deze leeftijdsgroep belangrijk zijn aan bod. Deze thema's zijn het klimaat, onderwijs, discriminatie, wonen en werk. Samen met Johan Fretz en Eveline van Rijswijk bekijkt het drietal wat de verschillende partijen over deze onderwerpen in hun programma hebben staan.

Vol overtuiging stemmen

Behalve deze belangrijke thema's bespreekt het drietal ook het huidige coronabeleid. Juist door de coronacriris zijn we er namelijk achter gekomen hoeveel impact de politiek op ons dagelijks leven heeft. "In Kies Wat hoop ik zwevende kiezers duidelijkheid te geven, zodat iedereen straks overtuigd een keuze kan maken in het stemhokje", deelt Tim.

De podcast Kies Wat is vanaf nu te beluisteren op Spotify via deze link.

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_bottom_article');