doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_menu_allpages');

Mocro Maffia-acteur Bilal Wahib over sexverslaving

Groot nieuws voor rapper Bilal Wahib

"Het is echt wel weer tijd voor iets leuks", deelt de rapper.
doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_image_article');
Bilal Wahib

In deze barre coronatijden hebben artiesten voor een lange tijd niet veel werk om handen gehad. Hoewel een volgepakt Ziggo Dome op dit moment nog niet mogelijk is, bedachten meerdere artiesten een alternatief. En ook Bilal Wahib is hier onderdeel van.

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_top_article');

The Streamers

Na het grote succes van de livestream van De Vrienden Van Amstel Live bedacht festivalorganisator Tribe Company een nieuw concept. "Omdat we bedolven werden door complimenten en bedankjes bleef bij het bij een aantal artiesten heel erg buzzen. Zo van: ‘Dit is toch wel heel erg leuk geweest.’ We bleven ermee bezig en we hebben er een goed gevoel aan overgehouden, dus toen ontstond het idee om nog iets heel nieuws voor Nederland te doen", vertelde Machiel Hofman van Tribe Company onlangs aan Metronieuws.

Zo bedacht de festivalorganisatie een nieuw concept: The Streamers. Een collectief van Nederlandse artiesten waar onder anderen Kraantje Pappie, Maan, Rolf Sanchez, Suzan en Freek, Snelle, Davina Michelle en Diggy Dex aan meedoen.

Bilal Wahib en Danny Vera

Enne, aan dat rijtje vol steengoede artiesten worden nog twee artiesten toegevoegd. Niemand minder dan Bilah Wahib en Danny Vera mogen zich ook onderdeel van The Streamers noemen.

Voor Bilal himself voelt dit als een bijzonder moment. Hij werd uitgenodigd door Guus Meeuwis en was meteen razend enthousiast. "Het is echt wel weer tijd voor iets leuks", vertelt hij aan RTL Boulevard.

Vanuit Carré in Amsterdam is de show van The Streamers op 20 maart te bewonderen. Een kaartje scoren doe je via deze link. Good to know: het event is gratis, maar fans kunnen een zelfgekozen bedrag achterlaten in een speciale fooienpot.

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_bottom_article');