doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_menu_allpages');

André Hazes over breuk met Monique Westenberg: 'We hebben een hoop meegemaakt'

André Hazes gaat in op relatiegeruchten: 'Sarah zou een goede vrouw zijn'

De zanger vertelt openhartig over de kwaliteiten van zijn goede vriendin Sarah.
doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_image_article');
André Hazes Sarah

De relatiebreuk tussen André Hazes en Monique Westenberg kwam als donderslag bij heldere hemel. Om onjuiste geruchten te voorkomen sprak André gisteravond in Shownieuws met Patty Brard. Hier gooide de zanger alles op tafel, zo ook flink wat details over zijn potentiële lover Sarah van Soelen.

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_top_article');

Relatiegeruchten

André deelde gisteren in een bericht op Instagram waarom de relatie tussen hem en Monique opnieuw op de klippen liep. Hierbij deelde de zanger ook dat hij troost vond bij Sarah. Van een relatie is (nog) geen sprake, maar een liefdesrelatie in de toekomst sloot de Hazes-telg niet uit.

De reden waarom André plotseling de naam van de knappe influencer in zijn bericht noemde, had volgens hem een gegronde reden. "Er werden in één keer veel namen aan mij gelinkt. Ik zou een relatie hebben met Maan, ik zou een relatie hebben met iemand van productie, met iemand uit de band. Het liep te hoog op. En toen kwam de naam Sarah van Soelen. Die ligt gewoon een beetje gevoelig", vertelt hij aan Patty.

Onderdak

Naar eigen zeggen brak tijdens de vakantie van André en Monique op de derde dag "de pleuris uit." De zanger besloot de vader van Sarah te bellen, aangezien hij met deze man een goede band heeft. "Op het moment dat ik in Nederland was, ben ik naar hen gegaan. En ik ben niet meer weggegaan."

Over Sarah is de zanger alleen maar positief. Hoewel de twee geen relatie hebben, geeft hij aan dat hij de influencer regelmatig ziet. "Het is echt een heerlijk Rotterdams wijf, alleen ze maken het groter dan het is. Ik heb bewust in dat statement gezegd dat het wel wat kan worden, anders ben ik straks weer die leugenaar."

Droomvrouw

En net wanneer je dacht dat er op dit moment écht niets speelt tussen de twee, weet de zanger ons toch nog aan het twijfelen te brengen. "Maar ik zeg je eerlijk: ik vind het een leuk wijf, ja. Ze is top, ik voel me begrepen, ze snapt het, ik kan goed met haar praten. Ja, ze zou een goede vrouw zijn. Alleen: er is nog niks."

De zanger weet vervolgens te vertellen dat hij op dit moment echt gelukkig zou zijn met een vrouw die hem goed begrijpt. "En een vrouw waar je een nieuwe start bij krijgt", gaat hij verder. "Ik ben best een nieuw persoon nu. Ik blijf altijd wel wie ik was, maar het idee dat je een nieuwe start krijgt bij iemand, die gewoon naar je luistert, een schouderklopje geeft en zegt dat ze trots op je is. En als ze dan nog een beetje leuk eruitziet, dat is dan mooi meegenomen." Uhm André, klinkt dat niet als de perfecte omschrijving van Sarah?

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_bottom_article');