Zo kan het dus ook: dit was Maans reactie op Tony’s deelname aan The Bachelor

“Ze vond het ook wel een beetje heftig”, deelt Tony.

Lees ook

Er is een nieuwe bachelor in town! Niemand minder dan Tony Junior gaat in The Bachelor op zoek naar de ware. Hoewel dit nieuws gisteren vele realityliefhebbers verraste, was Maan – met wie Tony een paar jaar samen was – al een tijdje op de hoogte van dit nieuws. Maar wat vindt zij eigenlijk van Tony’s deelname aan het liefdesprogramma?

Ware liefde

Met zijn deelname aan The Bachelor hoopt Tony de vrouw te vinden met wie hij honderd kan worden. Dat de dj in zijn zoektocht naar de ware wordt gevolgd door camera's vindt hij geen probleem.

“Als er nu een meisje achterop mijn scooter zit, wordt er ook al over geschreven. Als diegene niet bekend is, zijn mensen er ook nieuwsgierig naar”, verklaart Tony in een gesprek met RTL Boulevard. “Het gaat mij er gewoon om dat ik iemand vind die ik tof vind en met wie ik oud kan worden. En of dat nou in de schijnwerpers is of niet: I don’t care.”

Reactie Maan

Hoewel Maan en Tony ruim een jaar geleden een punt achter hun relatie zetten, hebben de twee nog steeds een goede band. Niet zo gek dat Tony zijn maatje onlangs dan ook op de hoogte bracht over zijn deelname aan The Bachelor. “Ze moest er eigenlijk wel om lachen”, deelt Tony over het moment dat hij Maan het nieuws vertelde.

“Ze vond het ook wel een beetje heftig. Maar al heel snel zei ze: ik gun jou alles. Ik hoop dat mensen de Tony zien die ik drie jaar heb meegemaakt.”

Bron: RTL Boulevard | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws

Zie ook